رو عنوان : مسوول بازرسی و رسیدگی به شکایات معاونت غذا و داروی اهواز خبر داد:
عنوان : ممنوع شدن توزیع و فروش لوازم آرایشی، بهداشتی،محصولات غذایی با برچسب اصالت قدیمی
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۷

مهندس موسی ظهیری نژاد مسوول بازرسی و رسیدگی به شکایات معاونت غذا و داروی اهواز، گفت:  براساس دستورالعمل واصله از سازمان غذا و دارو از تاريخ ۹۵/۱۲/۱۵ به بعد توزيع و فروش لوازم آرايشي و بهداشتي و محصولات غذايي و آشاميدني وارداتي با برچسب اصالت قديمي ممنوع است و مراكز پخش و عرضه محصولات آرايشي و بهداشتي و فرآورده هاي غذايي مجاز هستند محصولات وارداتي با برچسب اصالت و سلامت جديد را عرضه کنند .

وی افزود: همچنین داشتن فقط برچسب اصالت و سلامت جديد كفايت نمي كند و آحاد مصرف كنندگان عزيز بايد پس از تاييد اصالت محصول مي توانند از آن استفاده کنند .

گفتنی است: ساده ترين راه براي مطئمن شدن از سلامت محصول ارسال كد ۱۶ رقمي مخفي و داراي پوشش به سامانه پيامكي ۲۰۰۰۸۸۲۲ و در يافت پيامك داراي مشخصات محصول و مطابقت آن با اطلاعات مندرج بر روي ليبل محصول مورد نظر امكان پذير مي باشد .

انتهای پیام /