معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزاری هشتیمن جلسه كارگروه دارو و صنایع غذایی سند ملی پیشگیری و كنترل بیماریهای غیرواگیر در اهواز
رو عنوان : مدير برنامه ريزي و بهبود كيفيت معاونت غذا و داروی اهواز خبر داد:
عنوان : برگزاری هشتیمن جلسه كارگروه دارو و صنایع غذایی سند ملی پیشگیری و كنترل بیماریهای غیرواگیر در اهواز
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۴

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، دكترژانت سليماني در این جلسه گفت:  هشتیمن جلسه کارگروه دارو و صنایع غذایی سند ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر و عوامل مرتبط با حضور اعضاء تشکیل شد.

وی افزود: در این جلسه نمایندگان معاونت های بهداشت، آموزش و درمان، مدیران، کارشناس مسئولین حوزه های مدیریتی و دکتر برزگرمعاون غذا و دارو شرکت کردند.

مدير برنامه ريزي و بهبود كيفيت معاونت غذا و داروی اهواز، اظهار کرد: در این جلسه دکتر نعمانی مدیرگروه بیماری های غیر واگیرمعاونت بهداشتی دانشگاه ضمن تشکر از اعضای کارگروه مذکور که فعالترین کارگروه در میان تمامی کارگروه های سند مذکور است ، گزارشی از آخرین وضعیت آمارهای بیماری های غیر واگیر، عوامل خطر مرتبط و میزان شیوع آنها در گروه های جمعیتی ارائه داد .

دکتر سلیمانی در پایان داد: در ادامه جلسه اعضاء در خصوص برنامه ها و اقدامات پیش رو در راستای تنظیم سند استانی NCDs با محوریت دارو و صنایع غذایی 96 با همپوشانی حداکثری با برنامه عملیاتی مشترک دانشگاه ها و برنامه های اختصاصی معاونت غذا و دارو اهواز بحث و تبادل نظر شد که با توجه به اینکه نسخه نهایی برنامه عملیاتی مشترک از سوی سازمان غذا و دارو ابلاغ نشده است ، تنظیم سند استانی مذکور به بعد از ابلاغ برنامه مذکور موکول شد.

(کلیه حقوق این سایت متعلق به معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد) Email: fdo-khz@ajums.ac.ir