معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزاری هشتمین جلسه ستاد توزیع دارو + گزارش تصویری
رو عنوان : مدیر نظارت بر داروی معاونت غذا و داروی اهواز خبر داد:
عنوان : برگزاری هشتمین جلسه ستاد توزیع دارو + گزارش تصویری
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۷

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، دکتر حسین هادوی مدیر نظارت بر داروی معاونت غذا و داروی اهواز در حاشیه برگزاری این جلسه اظهار کرد:  در این جلسه مقرر شد مسئولین فنی شرکت های پخش و همچنین مدیران شرکت ها در شورای پژوهشی معاونت غذا و دارو دانشگاه ، در تیم های پژوهشی حضور فعال داشته باشند .

وی افزود: همچنین مقرر شد، با توجه به اهداف کاهش سوء مصرف الکل در سند ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر و ارسال دستورالعمل و ضوابط توزیع الکل طبی هر سه ماه یکبار آمار فروش شرکتهای پخش به معاونت ارسال شود.

دکتر هادوی ادامه داد:  با الزام و تاکید بر اینکه سامانه توزیع ،تدارک دارو معاونت غذا و دارو مبنای برنامه ریزی و نظارت است، شرکت ها موظف به ورود اطلاعات به روز هستند.

مدیر نظارت بر داروی معاونت غذا و داروی اهواز گفت: براساس برنامه ریزی قبلی مقرر شد در بازدید های شرکت های پخش دارویی نماینده ای از دانشگاه های قطب برای ارائه پیشنهادات و نقطه نظرات حضور داشته باشد .

دکتر هادوی  در پایان بیان کرد:  همچنین در این جلسه مقرر شد، در جلسات بعدی ستاد توزیع دارودر خصوص برنامه ها و طرح هایی که شرکت های پخش قادر به تحقق آنها هستند با حضور مسئول کمیته برنامه ریزی و بهبود کیفیت معاونت غذا و دارو مطرح شود.

(کلیه حقوق این سایت متعلق به معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد) Email: fdo-khz@ajums.ac.ir