عنوان : بیمه‌ها در سال ۹۶ در سیستم خود بازنگری جدی كنند
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۸

غلامرضا شریعتی امروز در آئین افتتاح خانه‌داروساز خوزستان با تبریک ولادت حضرت فاطمه(س) اظهارداشت: افتتاح نخستین خانه‌داروساز خوزستان در اهواز نشان‌دهنده تلاش و وحدت انجمن داروسازان استان است .

وی با بیان اینکه خانه‌داروساز اهواز دومین خانه‌داروساز کشور است، افزود: متولی امر سلامت، امنیت و آموزش دولت است و باید به نحو احسن فعالیت‌های مربوطه را انجام دهد .

استاندار خوزستان با بیان اینکه ایجاد شرایط یک طرفه صحیح نیست، گفت: شرایط یک طرفه سبب مواجه شدن حوزه پزشکی با مشکل می‌شود همچنین حوزه سلامت، داروسازان به دلیل خرید دارو و محدودیت بنیه مالی بیشتر با مشکل روبه‌رو می‌شوند بنابراین باید توجه ویژه‌ای به بخش داروسازی شود .

وی با اشاره به خدمات بیمه‌ها تصریح کرد: متوسط سرانه سازمان تامین اجتماعی کشور برای یک سال ۳۹۰ هزار تومان اما در خوزستان به دلیل کسورات و سخت‌گیری‌های بی‌مورد به ازای هر نفر در سال ۳۵۰ هزار تومان است. خدمات درمان وضعیت بدتری دارد و سرانه خدمات درمان خوزستان در طول ماه به ازای هرنفر ۲۲ هزار تومان، در کشور ۲۶ هزار تومان و در استانی مانند یزد ۴۷ هزار تومان است .

شریعتی با بیان اینکه باید دست در دست هم دهیم تا بتوانیم حق مردم را بگیریم، عنوان کرد: امسال برای آخرین بار به بیمه‌ها هشدار می‌دهم که اگر خود را اصلاح نکنند برخورد قاطعی می‌کنم و اجازه نمی‌دهم حق مردم خوزستان جای دیگری هزینه شود چرا مردم خوزستان در اوج فقر و نبود امکانات باید هزینه‌های دارو را خود پرداخت کنند .

وی ادامه داد: بیمه‌ها کاری می‌کنند که پزشکان راغب به همکاری با آنها نیستند و هر نوع خدمتی را غیر تحت پوشش تلقی می‌کنند. با توجه به ریزگردها باید سرانه خوزستان بالا باشد و حداقل سرانه خوزستان باید به میزان سرانه متوسط کشور شود .

استاندار خوزستان تاکید کرد: بیمه‌ها سال ۹۶ به صورت اساسی سیستم خود را بازنگری کنند همچنین به برنامه‌ریزی استان نیز توصیه کردم استانداردهای رفاه، آسایش زندگی که در بالا بردن رفاه موثر هستند را با دیگر استا‌ها مقایسه کنند به دلیل اینکه بهره‌هایی که خوزستان برای کشور دارد باید رفاه در خوزستان ایجاد شود .

وی با بیان اینکه مشکل خوزستان این است که کار جمعی نداریم، بیان کرد: باید از فردگرایی خارج شویم و به کارهای تیمی بپردازیم و مطالبات به حق خود را مطالبه کنیم همان‌طور که با تلاش نماینده‌گان خوزستان در مجلس بودجه سال ۹۶ خوزستان نسبت به سال قبل ۱۰۷ درصد رشد داشته است .

شریعتی خطاب به داروسازان خاطر نشان کرد: داروسازان بدنه کارشناسی حوزه داروسازی هستند مطالبات خود را بیان کنید و ما آمادگی لازم را برای حمایت از این حوزه و سرمایه‌گذاری داخلی در حوزه داروسازی هستیم .

انتهای پیام /