عنوان : پیام تبریك معاون غذا و داروی اهواز به مناسبت فرا رسیدن نوروز۹۶
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۹

دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با صدور پیامی فرا رسیدن نوروز ۹۶ را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

مردم شریف و بزرگوار استان خوزستان- فرا رسیدن عید نوروز امسال که مشحون از عطر یاد دخت نبی اسلام حضرت فاطمه سلام الله علیها است تبریک و تهنیت عرض می کنم.

خدمتگزاران شما در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، در سالی که گذشت، به فضل و یاری خداوند متعال، با تلاش های دلسوزانه خود در پیشبرد اهداف تعیین شده که اساس آن نظارت بر کالاهای سلامت و ارائه خدمات دارویی بوده است، گام های مهم و مطلوبی برداشته اند که ضمن تشکر از تمامی همکاران دلسوز و تلاشگر خود، ابراز امیدواری می کنم که ان شاء الله توانسته باشیم حق شما مردم شریف و نجیب استان را در این حوزه کاری به درستی ادا کرده باشیم.

در این میان، از همکاران داروساز استان، که علیرغم تحمل بی مهری و سختی های زیاد، در ارائه خدمات دارویی به مردم عزیز استان با تمام توان کوشش نموده و بر سوگند خود پایدار مانده اند تشکر و قدردانی نموده و آرزو نمایم، اینک که در آخرین روزهای سال 95، خانه داروساز به همت انجمن داروسازان اهواز و حمایتهای جامعه داروسازی افتتاح شد، ان شاء الله در سال جدید نیز شاهد برداشته شدن گام های اساسی در راه اندازی کارخانه داروسازی در خوزستان با حمایت های مسئولان استانی و کشوری باشیم تا یکی از خواسته های دیرین شما مردم شریف استان محقق شود.

این موفقیت ها که در جهت کسب افتخار خدمتگزاری در حوزه غذا و دارو به مردم شریف و شهید پرور خوزستان است، بی شک بدون حمایت های مادی و معنوی معاون محترم وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و داروی کشور و همکاران پرتلاش آن سازمان از یک سو و رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و معاونان و مدیران محترم این دانشگاه از سوی دیگر، میسر نبوده و امکان نظارت دقیق و تیزبینانه به ویژه در مبادی ورودی کشور، بدون این حمایت ها امری ناشدنی است.

با قدردانی از این حمایت های مؤثر و بهره مندی از رهنمودهای ارزنده ای که در جهت حمایت از تولید داخل که همانا چیزی جز پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی نبوده است، خواستار تداوم این حمایت ها بصورت ویژه در سال جدید هستیم.

با این حال، همیشه در برابر شما مردم صبور و نجیب استان خوزستان شرمنده ایم؛ مردمی که جا دارد تمام وجودمان را نثار بزرگی وجودشان کنیم.

عهد می بندیم تا در جهت خدمت شایسته به شما مردمی که سالها جانانه در حفظ کیان، عزت و سربلندی این مرز و بوم در خط مقدمِ حضور هستید، از هیچ کوششی فروگزار نکرده تا در ادای دین به شهدای والا مقام این خطه شرمسار نباشیم.

سالی سرشار از سلامتی و شادی را برای همه عزیزان آرزومندم.

دکتر حسین برزگر بفروئی

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز