معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
 
 
عنوان : تشكیل جلسه هم اندیشی شیوه نامه چگونگی تهیه كاشتنی های ارتوپدی و استفاده از برچسب اصالت كالا در بیمارستان ها
کد خبر : ۶۲۷۵۱
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۰۳/۱۰ 
ساعت : ۷:۳۹:۴

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، جلسه هم انديشي در خصوص شيوه نامه چگونگي تهيه كاشتني هاي ارتوپدي و استفاده از برچسب اصالت كالا در بيمارستان هاي تحت پوشش دانشگاه با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان بیمارستانهای اهواز درمعاونت غذا و دارو برگزار شد.

هدف از برگزاری جلسه ایجاد ابزار مناسب برای اعمال فرایندهای کنترل اصالت کاشتنی های ارتوپدی و نظارت کیفی در سطح عرضه که شامل مبارزه با قاچاق کالا، پیگیری حوادث ناگوار، پیگیری جمع آوری و فراخوان کالا است.

گفتنی است: در اين جلسه نظرات و پيشنهادات درخصوص اين شيوه نامه مطرح شد .



بازگشت           چاپ چاپ         
 
 
 
  • دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
  • ایران - اهواز - کد پستی : 15794-61357
  • صندوق پستی : 159
  • تلفن : 60-3367543-0611
  • پست الکترونیکی : info@ajums.ac.ir
کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد
Copyright 2014 - Ajums Web Development Group
 

DOURAN Portal V3.9.8.8

V3.9.8.8