عنوان : برگزاری نخستین جلسه ستاد توزیع دارو در سال جدید در معاونت غذا و داروی اهواز/ تقدیر از شركت های برتر دارویی استان خوزستان
 ۱۳۹۶/۰۳/۱۱

دکتر حسین هادوی مدیر نظارت بر دارو و فراورده های بیولوژیک معاونت غذا و داروی اهواز، گفت: نخستین جلسه ستاد توزیع دارو سال ۹۶ با حضور دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی این معاونت تشکیل شد.

وی با بیان اینکه در این جلسه از شرکت های پخش برتر دارویی استان خوزستان تجلیل شد، افزود: در این جلسه مقرر شد شرکت های پخش دارویی از مسئولین فنی و مدیران شرکت ها ی پخش برای عضویت در شورای پژوهشی معاونت غذا و دارو دانشگاه دعوت شوند.

دکتر هادوی ادامه داد: همچنین در این جلسه مقرر شد مسئول کمیته برنامه ریزی و بهبود کیفیت معاونت غذا و دارو به عنوان مسئول برنامه ها و طرح های پژوهشی شرکت های پخش در جلسات مربوطه حضور داشته باشد.

مدیر نظارت بر دارو و فراورده های بیولوژیک معاونت غذا و داروی اهواز در ادامه اظهار کرد: با الزام و تاکید بر اینکه سامانه نظارتی توزیع ،تدارک دارو معاونت غذا و دارو مبنای برنامه ریزی و نظارت و همچنین طرح های پیشنهادی پژوهشی می باشد ،شرکت های پخش موظف به ورود صحیح و دقیق اطلاعات در سامانه می باشند .

دکتر هادوی عنوان کرد: با توجه به اینکه سامانه سپرد(سامانه پایش رطوبت و دما ) معاونت غذا و دارو در مرحله اجرایی می باشد و در بیمارستان های تابعه دانشگاه در حال اجرا است و در جلسات آتی ستاد توزیع دارو روند اجرایی سامانه مذکور در شرکت های پخش دارویی به اطلاع خواهد رسید .

وی تاکید کرد: با توجه به منع قانونی مقرر شد شرکت های پخش دارویی توزیع کننده داروهای گیاهی وطبیعی از هر گونه صدور فاکتور و توزیع دارو در سوپر مارکت ها جداً خودداری کنند..

دکتر هادوی متذکر شد:  همچنین مقرر شد به الزام و تاکید آیین نامه امور داروخانه ها مبنی بر صدور چک توسط موسس داروخانه توجه شود و در صورت کسب مجوز معرفی قائم مقام موسس توسط داروخانه با رای کمیسیون ماده بیست همراه با ارائه تعهد نامه ثبتی موسس آن داروخانه از طریق معاونت غذا و دارو به شرکت های پخش ارسال شود.

وی گفت: رتبه بندی شرکت های توزیع دارو در سال ۹۵ بر اساس  ۶۵درصد نمرات ارزشیابی معاونت غذا و دارو قطب و ۳۵درصد بررسی نظرسنجی انجمن داروسازان به شرح ذیل اعلام شد.

۱-شرکت پخش رازی

۲-شرکت توزیع داروپخش –شرکت داروسازان التیام

۳-شرکت بهستان پخش

گفتنی است: از خدمات موثر شرکت های پخش هجرت ،آدوراطب در توزیع دارو  نیز قدردانی شد.