رو عنوان : در معاونت غذا و داروی اهواز صورت گرفت؛
عنوان : برگزاری اولین جلسه كمیته مبارزه با قاچاق معاونت غذا و داروی اهواز در سال ۹۶
 ۱۳۹۶/۰۳/۱۴

اولین جلسه کمیته مبارزه با قاچاق این معاونت در سال ۹۶ به منظور بررسی و اجرایی کردن طرح پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور ابلاغی از سوی سازمان غذا و دارو و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شد.

در این جلسه ضمن بررسی اهداف برنامه عملیاتی سال ۹۶ معاونت تطبیق اهداف آن با طرح پیشگیری و مبارزه با قاچاق مورد نقد و بررسی قرارگرفت.

همچنین در این جلسه شیوه نامه های اجرایی طرح در جلسه مطرح و مقرر شد تا نظرات و پیشنهادات اصلاحی این معاونت در اسرع وقت به سازمان غذا و دارو منعکس شود.

گفتنی است: در این جلسه مشکلات فراروی معاونت در امر مبارزه با قاچاق و راه حل های آن مورد تبادل نظر اعضا قرارگرفته و منجر به تصمیماتی جهت اجرا شد.