عنوان : تشكیل دومین جلسه مشترك مدیریت نظارت بر دارو و فراورده های بیولوژیك
 ۱۳۹۶/۰۳/۲۲

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، دومین جلسه مشترک مدیریت نظارت بر دارو و فراورده های بیولوژیک با حضور دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این معاونت تشکیل شد .

این جلسه با محوریت چگونگی اجرای برنامه عملیاتی سال۹۶ و بررسی چالش های پیش روی اجرای آن در ماه های آتی برگزار شد .

همچنین در این جلسه ضمن تاکید بر پایش برنامه های مدیریت دارو گزارشی از اجرای برنامه های مشترک و اختصاصی در مدیریت دارو ارائه شد .

دکتر حسین هادوی مدیر نظارت بر داروی معاونت غذا و داروی اهواز نیز در این جلسه در خصوص مشکلات اجرای تعدادی از فعالیت هایی که نیازمند ارسال مجموع اسناد بالادستی است مطالبی عنوان کرد .

گفتنی است :در پایان جلسه دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز هم در خصوص اهتمام رئیس سازمان غذا و دارو به برنامه عملیاتی به عنوان وظیفه اصلی حوزه های عملکردی تاکید کرد و افزود: این رویکرد نقش بسزایی در رفع چالش های دستیابی به اهداف سازمانی دارد .

انتهای پیام /