عنوان : برگزاری سومین جلسه پژوهشی در معاونت غذا و داروی اهواز + عكس
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۹

دکتر حسین برزگر معاون غذا و دارو با اعلام حمایت از انجام کارهای پژوهشی گفت: در سال گذشته و جاری از تمامی کارشناسان معاونت غذا و دارو برای انجام کارهای پژوهشی دعوت به عمل آمده و افراد علاقمند از مشوق های لازم بهره مند خواهند شد .

وی در ادامه افزود در معاونت غذا و دارو شعار “هر کارشناس، یک طرح تحقیقاتی” در حال تحقق است که ان شاءالله تا پایان سال ثمره ارزشمند آن را شاهد خواهیم بود .

دکتر برزگر همچنین گفت: اين طرحهاي تحقيقاتي در جهت دستيابي به تضمين سلامت كالاهاي سلامت محور و در راستاي اهداف مشخص شده در برنامه عملياتي است تا كارشناسان با علم روز و در جهت رفع مشكلات جاري با كمك حوزه معاونت پژوهشي و اساتيد دانشگاه و صاحبان فرايند در حوزه هاي دارو ؛ غذا و  فراورده هاي آرايشي و بهداشتي ؛  تجهيزات و ملزومات پزشكي ؛ آزمايشگاه خواهد بود .

دکتر بهزاد شریف مخمل زاده معاون توسعه پژوهش دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از تشکیل شورای پژوهشی در معاونت غذا و دارو اظهار کرد: طرح های تحقیقاتی باید هدفمند و دارای جهت معینی باشند تا بتوان با انجام آنها مشکلات موجود در حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی را مورد ارزیابی قرار داد و در ادامه آنها را رفع کرد .

دکتر مخمل زاده همچنین آمادگی خود را جهت حمایت همه جانبه از طرحهای پژوهشی غذا دارو اعلام کرد .

گفتنی است در این جلسه طرح های تحقیقاتی دریافت شده توسط دبیرخانه پژوهشی مورد بررسی قرار گرفتند و تصمیمات لازم جهت انجام آنها اتخاذ شد .

انتهای پیام /