/  7
عنوان : برگزاری اختتامیه اولین جلسه قطب چهارم معاونت های غذا و دارو از طریق ویدیو كنفرانس + گزارش تصویری
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۴

اختتامیه اولین جلسه قطب چهارم معاونت های غذا و دارو سال جاری با حضور مهندس عباس مهدی زاده مدیر امور استان های سازمان غذا و داروی کشور از طریق ویدیو کنفرانس توسط معاونت غذا و داروی اهواز برگزار شد .

در این جلسه دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با ارائه گزارش های عملکرد قطب چهارم و مصوبات جلسات پیشین این قطب، ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های همکاران قطب( معاونت های غذا و داروی لرستان، بهبهان، آبادان، دزفول، شوشتر و اهواز)، اظهار کرد: امسال معاونت غذا و داروی اهواز با ۵ برنامه متنوع در جهت ارتقای سطح سلامت گام برداشته است که امیدواریم این برنامه ها به خوبی در سطح معاونت های غذا وداروی قطب چهارم گسترش یابد .

وی با اشاره به گسترش سامانه پایش رطوبت و دما، افزود: امیدواریم این مهم در سطح قطب افزایش یابد. دکتر برزگر همچنین گفت: در بحث پژوهش نیز نزدیک به ۷۰ طرح پژوهشی آماده اجرا داریم که امیدواریم در با اجرای این طرح ها منجر به ارتقای سطح سلامت جامعه شود .

مهندس عباس مهدی زاده مدیر امور استان های سازمان غذا و دارو نیز ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های دکتر برزگر به دلیل برگزاری این جلسات از طریق ویدیو کنفرانس و صرفه جویی در هزینه ها و تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، اظهار امیدواری کرد: معاونت های غذا و دارو هرچه سریعتر مصوبات را در راستای برنامه عملیاتی سازمان و افزایش سطح سلامت جامعه انجام دهند .

همچنین در ادامه این جلسه دبیران کارگروه های تخصصی غذا، دارو، آزمایشگاه، روابط عمومی و تجهیرات پزشکی مصوبات جلسات کارگروه تخصصی خود را تشریح کردند .

گفتنی است: جلسات کارگروه های تخصصی به صورت ویدیو کنفرانس در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۲۱ و ۲۲ تیرماه جاری برگزار شده بود .

انتهای پیام /