رو عنوان : مشاور پژوهشی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد:
عنوان : اجرای ۷۰ طرح پژوهشی در حوزه غذا و دارو توسط معاونت غذا و داروی اهواز
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
دکتر روح الله شیرعلی پور، با بیان اینکه عملکرد سازمان های نظارتی با انجام پژوهش بهبود می یابد، اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، در راستای بهبود وظایف سازمانی تعیین شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سال ۱۳۹۵ به طور جدی تر و منسجم تر اقدام به توسعه فعالیت های پژوهشی کرد.
وی در ادامه افزود: موضوعات پژوهشی تعریف شده در حوزه های مختلف این معاونت شامل مدیریت نظارت بر دارو و مواد مخدر، نظارت بر غذا و آرایشی بهداشتی، تجهیزات و ملزومات پزشکی و آزمایشگاه کنترل کیفی است که به حدود ۷۰ طرح می رسد.
مشاور پژوهشی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، تصریح کرد: انجام طرح های تحقیقاتی مذکور دستاوردهایی همچون آشنایی کارشناسان فنی شاغل در معاونت با دانش روز و چالش های موجود در امر نظارت بر کیفیت کالاهای تولیدی و وارداتی، دستیابی به تضمین سلامت کالاهای سلامت محور و همچنین رسیدن به اهداف تعیین شده در برنامه عملیاتی سازمان غذا و دارو را به دنبال خواهد داشت.
دکتر شیرعلی پور ادامه داد:همچنین معاونت غذا و داروی اهواز برای تحقق این مهم با مراکز پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی اهواز، شهید چمران، کشاورزی رامین، آزاد اسلامی اهواز و سایر دانشگاه های و پژوهشکده های کشور همکاری مفید و موثری داشته و در آینده نزدیک شاهد توسعه آن معاونت خواهیم بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: معاونت غذا و داروی اهواز دست علاقمندان و پژوهشگران را در راستای ارتقای هر چه بهتر و کیفیت عملکرد این معاونت در راستای ارتقای سلامتی شهروندان به گرمی می فشارد.