معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزاری دومین جلسه كارگروه داروسازان بیمارستانی در معاونت غذا و داروی اهواز
عنوان : برگزاری دومین جلسه كارگروه داروسازان بیمارستانی در معاونت غذا و داروی اهواز
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۸

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، دومين جلسه كارگروه داروسازان بيمارستاني در سال ٩٦ با حضور داروسازان مسئول فني بيمارستانهاي زیر پوشش دانشگاه علوم پزشكي اهواز در سالن اجتماعات معاونت غذا و داروي اهواز برگزار شد.
در اين جلسه اصول تجويز واستفاده از مايعات وريدي جهت داروسازان بيمارستاني توسط دكتر مريم اطميناني اصفهاني  متخصص داروسازي باليني آموزش داده شد.

(کلیه حقوق این سایت متعلق به معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد) Email: fdo-khz@ajums.ac.ir