رو عنوان : توسط معاونت غذا و داروی اهواز صورت گرفت؛
عنوان : تشكیل سومین جلسه ستاد توزیع دارو در اهواز+ مصوبات این جلسه
 ۱۳۹۶/۰۵/۱۱
سومین جلسه ستاد توزیع دارو در معاونت غذا و داروی اهواز، تشکیل شد. در این جلسه مصوباتی به شرح ذیل به تصویب رسید:
۱- بررسی مباحث مربوط به شورای پژوهشی مسئولین فنی شرکت های پخش و طرح برخی موضوعات و مباحث توسط مسئولین فنی شرکتهای پخش دارویی از جمله انبارش و چیدمان دارویی،توزیع دارو، الگوی مصرف داروها از قبیل داروهای بیماری ام اس ، هورمون رشد ، ریتالین و شرح وظایف و جایگاه مسئولین فنی در شرکت های پخش دارویی .
۲-مقرر شد در مباحث پژوهشی حضور داروسازان شاغل در صنعت به عنوان جایگاه علمی، کارشناسان معاونت غذا و دارو به عنوان عوامل اجرایی و فردی از هیئت علمی دانشگاه به عنوان مشاور علمی مشارکت داشته باشند .
۳- بررسی و طرح برخی مسائل و مشکلات مرتبط با شرکت های توزیع دارو از قبیل :عدم توزیع داروها توسط برخی شرکت ها مطابق بچ نامبرهای دارویی،تاخیر در اعلام موارد ریکال و عدم ارسال به موقع آن از سازمان غذا و دارو، آفرهای غیر منطقی برخی شرکت ها ،بررسی مشکلات مرتبط با ماشین های حمل و توزیع دارو، ارسال دارو از مرکز شعب به استان در شرایط غیر استاندارد دمایی با توجه به شرایط اقلیمی استان و مصرف غیر منطقی برخی اقلام دارویی .
۴-مقرر شد جلسات متعدد و مکرر در خصوص دغدغه و چالش های توزیع دارو و ارائه راه کارهای مداخله ای و طرح های پژوهشی برگزار شود
۵- با توجه به اینکه بخش دارویی آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو در حال فعالیت می باشد ، آمادگی پذیرش طرح های پژوهشی سایر همکاران و مسئولین فنی وجود دارد .
۶- با توجه با اینکه تا پایان سال ۹۶ سامانه سپرد (سامانه پایش رطوبت و دما )در تمامی شرکتهای توزیع کننده دارو عملی و به مرحله اجرا خواهد رسید به مسئولین فنی شرکتها امکان نظارت در تمامی مراحل توزیع دارو داده خواهد شد .
۷- مقرر گردید واحد انفورماتیک معاونت غذا و دارو پیگیری لازم را در خصوص ارتباط مستقیم مسئولین فنی شرکتهای پخش با معاونت غذا و دارو از طریق سامانه تدارک و توزیع دارو جهت طرح نمودن مسائل و مشکلات آنان و ایجاد دسترسی های لازم ایجاد نمایند .
۸- در خصوص مسئله حقوق و شرح وظایف مسئولین فنی شرکتهای پخش ضمن طرح مسائلی از قبیل :حمایت معاونت غذا و دارو از مسئولین فنی شرکتها در مسائل حقوقی و صنفی، تعیین حقوق مسئولین فنی بر اساس آیتم های بخش حرفه ای از قبیل (نظارت بر ورودی و خروجی دارو ، دریافت و پاسخ مکاتبات معاونت غذا و دارو و دفتر مرکزی شرکت و…، تنظیم قرارداد شرکتهای پخش و مسئولین فنی در محلی غیر از شرکت پخش از جمله انجمن داروسازان یا انجمن صنعت پخ و تشکیل کمیته تخصصی مسئولین فنی .
۹- مقرر شد هر گونه مسائل و مشکلات فیمابین شرکتها و مسئولین فنی بنا به درخواست متقاضیان درکمیته ۵ نفره معاونت غذا و دارو بررسی شود.
۱۰-مقرر شد. در خصوص مسائل مربوط به حقوق مسئولین فنی کمیته ای با حضور مسئولین فنی ، انجمن داروسازان و انجمن صنعت پخش تشکیل و تصمیم گیری شود.