معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز شهروندان خوزستانی این محصولات غیرمجاز را نخرند!
رو عنوان : معاون غذا و داروی اهواز هشدار داد:
عنوان : شهروندان خوزستانی این محصولات غیرمجاز را نخرند!
 ۱۳۹۶/۰۵/۱۸

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

شهروندان خوزستانی این محصولات غیرمجاز را نخرند! معاون غذا و داروی اهواز گفت: شهروندان خوزستانی محصولات غذایی سالاد فصل و سالاد الویه با عناوین تجاری ویتامین شرکت آروان پیشرو غیر مجاز است و به هیچ عنوان این فراورده های غذایی را نخرند.
 معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ، اظهار کرد: شهروندان خوزستانی محصولات غذایی شامل سالاد فصل با عنوان تجاری ویتامین به شماره ساخت ۱۸/۵۲۳۸۹۲۱ و سالاد الویه با عنوان تجاری ویتامین به شماره ساخت ۱۸/ ۲۳۸۹۳ شرکت آروان پیشرو غیر مجاز است و به هیچ عنوان این فراورده های غذایی را نخرند.
دکتر حسین برزگر با بیان اینکه این محصولات مورد تائید وزارت بهداشت نیست، از تمام شهروندان درخواست کرد برای حفظ سلامتی خود از خرید و مصرف این گونه  محصولات خوراکی و مصرفی غیرمجاز خودداری کنند.

(کلیه حقوق این سایت متعلق به معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد) Email: fdo-khz@ajums.ac.ir