معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گزارش تصویری دیدار معاون غذا و داروی هواز از داروسازان آزاده
عنوان : گزارش تصویری دیدار معاون غذا و داروی هواز از داروسازان آزاده
 ۱۳۹۶/۰۵/۲۸

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

در این دیدار دکتر برزگر ضمن تبریک روز آزادگان به داروسازان آزاده، اظهار کرد: اين عزيزان از الگوهاي خوب جامعه داروسازي كشور هستند و ما در كارهايمان بايد از اخلاص و تواضع و دلسوزي اين آزادگان درس بگيريم و در خدمت به مردم و رفع مشكلات موجود با تمام توان گام برداريم.

وی افزود: آزادگان در سخت ترين شرايط بر اصول اعتقادي خود پافشاري نمودند و اسوه هاي مقاومت هستند كه ثابت نمودند انسان قادر است چه جايگاههاي معنوي والايي را كسب نمايد.

معاون غذا و داروی اهواز در ادامه خاطرنشان کرد: وظيفه داشتيم در سالروز آزادي آزادگان خدمت آزادگان عزيز برسيم و تبريك عرض نماييم.

وی در پایان گفت: ان شاالله در انجام وظايف چنان عمل نماييم كه شرمنده خون شهدا و صبر و مقاومت آزادگان عزيز نباشيم و در محضر حضرت حق روسفيد باشيم.

گفتنی است در این دیدار دكتر ليراوي دبير انجمن داروسازان اهواز نیز حضور داشت و از داروسازان آزاده آقايان دكتر مرواني و دكتر اوركي در محل كارشان ( داروخانه) تجلیل به عمل آمد.

(کلیه حقوق این سایت متعلق به معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد) Email: fdo-khz@ajums.ac.ir