معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز معاون غذا و داروی اهواز از آزاده دوران هشت سال دفاع مقدس تجلیل كرد+ عكس
عنوان : معاون غذا و داروی اهواز از آزاده دوران هشت سال دفاع مقدس تجلیل كرد+ عكس
 ۱۳۹۶/۰۵/۲۹

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی اهواز با حضور در محل کار دكتر نادر شكيبا مرام  از این آزاده دوران هشت سال دفاع مقدس تجلیل کرد.

وی ضمن تبریک روز آزادگان، گفت: آزادگان الگوهاي خوب برای نسل های پس از انقلاب هستند و ما در كارهايمان بايد از اخلاص و تواضع و دلسوزي اين آزادگان درس بگيريم و در خدمت به مردم و رفع مشكلات موجود با تمام توان گام برداريم.

دکتر برزگر با بیان اینکه آزادگان در سخت ترين شرايط بر اصول اعتقادي خود پافشاري کردند، افزود: آزادگاناسوه هاي مقاومت هستند كه ثابت کردند انسان قادر است چه جايگاه هاي معنوي والايي را كسب کند.

گفتنی است در این مراسم دكتر همتی و دكتر خدايار از اساتيد دانشكده داروسازي و اعضاي هييت علمي دانشكده داروسازي نیز حضور داشتند.

(کلیه حقوق این سایت متعلق به معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد) Email: fdo-khz@ajums.ac.ir