رو عنوان : در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد
عنوان : اولین جلسه كمیته تخصصی مبارزه با قاچاق فراورده های سلامت محور
 ۱۳۹۶/۰۵/۳۰
دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این جلسه گفت: حقیقتا قاچاق کالا سلامت محور از قاچاق سلاح و مهمات خطرناک تر است و منجر به مرگ تدریجی می شود و وظیفه همگانی است که به طور عملیاتی جلوی آن را بگیریم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه کاهش قاچاق؛ ضرورتی است که مبارزه با آن نیازمند عزم ملی است، ادامه داد: کالای سلامت محور قاچاق، کالایی است که فاقد هرگونه کنترل و نظارت است و می‌تواند سلامت جسمی و روحی مصرف‌کننده و سلامت اقتصادی جامعه را تهدید کند.
دکتر برزگر خاطرنشان کرد: عوارض بیماری ها و هزینه هایی درمانی که مردم پرداخت می کنند به ویژه بیماری های صعب العلاج ایجاد شده ناشی از کالاهای سلامت محور قاچاق است که واقعا می توانیم بگوییم که مرگ تدریجی است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به پدیده بیوتروریسم تصریح کرد: دستور العمل هایی در زمینه مبارزه با قاچاق  وجود دارد و پیشنهاد می کنیم در این خصوص با استفاده از کارشناسان و اساتید مجرب کار پژوهشی و تحقیق و هم اندیشی کرد و به صورت گسترده در راستای مبارزه با قاچاق فرهنگسازی و اطلاع رسانی نمود.
دکتر برزگر ادامه دارد: به گونه ای باید اطلاع رسانی کرد که تک تک مردم به عنوان بازرسان حوزه مبارزه با قاچاق کالای سلامت احساس مسئولیت کنند.
وی در پایان گفت:  برنامه عملیاتی مصوب جهت کاهش قاچاق و تقلب در کالاهای سلامت محور توسط سازمان غذا و دارو به صورت جدی در حال پیگیری است.
مهندس موسی ظهیری نژاد دبیر کمیته تخصصی مبارزه با قاچاق فراورده های سلامت محور خوزستان گفت: این جلسه با حضور نمایندگان تمامی سازمان های عضو کمیسیون مبارزه با قاچاق استان به منظور  بررسی و اجرایی کردن شیوه نامه های پیشگیری و مبارزه با قاچاق فراورده های سلامت محور ابلاغی ستاد مبارزه با قاچاق و سازمان غذا و دارو برگزار شد.
وی در پایان افزود: در این جلسه ضمن تبادل نظر و بررسی شیوه نامه های فوق الذکر مصوباتی نیز در زمینه اجرایی کردن بندهای این شیوه نامه ها تصمیم گیری شد.